Expert Wapen Warriors: Drie goede defensieve einde offensief

Les annonces de Jeu-Arcade

Expert Wapen Warriors: Drie goede defensieve einde offensief

Messagede SeanWilkinson » Jeu 2 Juin 2016 04:52

Beijing tijd op 2 juni, de laatste oorlog al snel, ondanks de Amerikaanse media prognose Warriors 75% kans om het kampioenschap te winnen dit jaar, maar is net gegaan door een woeste krijger tiebreak na de Tweede Wereldoorlog aan de play-offs geconfronteerd zeer goede staat van ridders, zodat ze nog steeds moeten richten op. Basketbal experts zijn ook begonnen voor de Warriors hebben Weapon.
nike schoenen dames
Defensive end:

1, met Andre Iguodala Defensie James

Net als bij andere teams, de Warriors, Knights duel met de meest lastige probleem is hoe LeBron beperken - James. Vorig seizoen, Andre - Andre Iguodala Finals MVP er grotendeels te krijgen, omdat van zijn verdediging van James.

De gegevens tonen aan dat wanneer Andre Iguodala op het bit toen James Knight honderd ronden per 100 punten kunnen worden verkregen, en toen Harrison - Barnes werd verzonden naar James verdedigen, kon de Cavaliers 115 honderd omwentelingen per minuut te krijgen. Van de laatste twee reguliere seizoen tegen de data, moet Andre Iguodala in beste verdedigende de liga James een speler.

2, actief te verdedigen na de spelers

Met het oog op het spel beter te controleren, moeten de Warriors ook om te leren hoe offensief systeem Knight's draait. Knight's bezittingen, 12 procent vertrouwen op de individuele singles, de derde ronde van het aandeel in de competitie, en James, in zijn bezit, 15,4 procent kiest persoonlijke doorbraak, en in elke ronde doorbraak waar hij in staat was om 1 punt te krijgen.

Dus toen James koos voor singles, hetzij door Iguodala met andere mensen of marker marker, Warriors grote man moet zijn om onmiddellijk te verdedigen. Voordat het spel, als iemand gaat om James te verdedigen, zijn het noteren efficiency daalde met 4%, dus als de Warriors dit punt kan grijpen, zullen ze weer Iguodala para James defensief voordeel.
Nike Air Max
3, tijdige hulp van de rotatie, het beperken van James kreeg de bal

Intussen is de Warriors moeten ook aandacht te besteden aan een teamgenoot James aan te vallen wanneer de pick and roll, want op die manier, Knight elke aanval kan 0,98 punten te krijgen, terwijl de pick and roll nadat de bal toen James werd toegewezen aan de handen, zal de score efficiency veranderen hoger.

Als de Warriors overname tijdig kan draaien, en probeer niet de bal naar James lopen, zijn handen op het, ze kan de efficiëntie van de Ridders te verminderen werden beledigend 0,86 punten te krijgen per bezit op deze manier, zal dit een groot zijn beperkingen.

Het offensief eind: storm Owen pakte zijn defensieve tekortkomingen

Op het offensief eind, moet de Warriors game plan zo eenvoudig mogelijk zijn, en dat is overhandigde de bal Carey - Owen verdedigende speler van de handen. In de afgelopen twee seizoenen, toen Stephen Owen matchup - toen Curry, de Warriors kan krijgen 117 honderd ronden per minuut, toen Owen verdediger Craig - Thompson, de Warriors honderd ronden elk in staat is om 115 punten.

Dit is een groep krijgers moet het voordeel gebruiken. Dit seizoen, de tegenstander in de verdediging wanneer Owen pick and roll aanval maakt hij elke ronde tegenstanders 1 punt, en toen zijn tegenstander breken door de verdediging, zal hij elke ronde tegenstanders leveren aan 1,03 punten (vooral aan de linkerkant om de tegenstander te breken Owen, krijgt 1,07 punten per rondje) en wanneer de tegenstander kiest vangen en schieten op Irving verdediging van de tegenstander effectief hit tarief van 62,3%.

NBA Finals zal worden gehouden morgen om 09:00 Beijing tijd thuis van de Warriors, proberen om het offensief eind te beperken, James en Owen pakte defensieve tekortkomingen zal worden geprofiteerd veel Warriors.
SeanWilkinson
Nouveau
Nouveau
 
Messages: 2
Inscription: Jeu 2 Juin 2016 04:46

Publicité

Retourner vers Les annonces

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 0 invités

  • Publicité
cron