Springblade Kopen

Les annonces de Jeu-Arcade

Springblade Kopen

Messagede mchelewatson » Mer 3 Aoû 2016 08:09

De winnaar krijgt bericht via e-mail. In het geval een winnaar niet zijn / haar aanvaarding communiceren binnen 5 uur, maat? behoudt zich het recht voor om een ​​andere Adidas Pure Boost Nederland winnaar en de persoon niet reageert zal zijn / haar rechten af ​​te zien om een ​​prijs te halen.
Voor de naam en de provincie van de winnaars, stuur een S.A.E. aan de JD Sports Fashion Group, Multi-Channel Department, Hollinsbrook Way, Pilsworth, Bury Lancashire, BL9 8RR. De JD Sports Fashion Group zal persoonlijke informatie die u verstrekt, of die we verkrijgen via onze contacten met u, om de concurrentie te beheren. We kunnen, met uw toestemming, ook gebruiken om u te vertellen over onze producten en aanbiedingen, en voor marktonderzoek Adidas Equipment Nederland met inbegrip van analyse en ontwikkeling van onze producten en klantrelaties.
Deelnemers moeten 12 jaar of ouder. Werknemers (en hun directe familie) van JD Sports Fashion PLC, aan haar gelieerde bedrijven of iemand anders die professioneel met deze wedstrijd komen niet in aanmerking voor de wedstrijd. Er is geen aankoop nodig is; Alle prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Image

Zoals je misschien al hebt gezien, werden we live uitzendingen van het evenement op onze Snapchat rekening 'sizeofficial', kunt u een aantal van de volgende beelden te controleren. Zorg ervoor dat u ons ook volgen achter de schermen bij alle toekomstige gebeurtenissen.
Een geselecteerde spectrum van Supercolor Adidas Springblade Kopen Superstar's samen met hun bijbehorende track toppen zal aanstaande vrijdag (27 maart) om 08:00 GMT via directe links op onze Facebook en Twitter pagina's en in omvang online beschikbaar zijn? winkels uit hun respectievelijke openingstijden. De Superstars zal worden geprijsd op £ 67 in het Verenigd Koninkrijk maten 6-12 (inclusief halve maten).
mchelewatson
Nouveau
Nouveau
 
Messages: 18
Inscription: Mer 3 Aoû 2016 06:37

Publicité


Sujet Similaires


Retourner vers Les annonces

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 0 invités

  • Publicité
cron