denk ook dat

Votre présentation pour mieux vous connaitre
Règles du forum
Voila un exemple de présentation

Prenom:

Pseudo:

Age:

Passion:

De quel coin êtes vous ?

Ou avez vous connu le site ? Quels mots avez vous rechercher ?

Suggestion ou autre chose a dire sur vous :

Autres :
  • Première impression en venant sur le site
  • Trouver vous le site clair et facile d'utilisation ...
  • tout ce que vous voulez

denk ook dat

Messagede mchelewatson » Ven 5 Aoû 2016 06:53

Sneakers zijn meer badass. Periode. Ook comfortabeler. Meer ontspannen. En voor een gal zonder kantoor dress code, zoals ikzelf Ik zeg je platte schoenen Adidas Pure Boost ZG Sale zijn een no brainer. En ik denk ook dat het de uitdaging van het trekken van meer chic of zelfs stijlvol uiterlijk sans de hielen. De tijd dat de hielen geëvenaard in elkaar gezet, en flats het tegenovergestelde zijn dood. Dus zijn de dagen van sneakers zijn een no-no voor kantoor. We omarmen flip-flops voor dagelijks gebruik in de stad, in godsnaam! Sneakers zijn de nieuwe hakken in deze vergelijking.
Vorig jaar of zo Adidas was in de schijnwerpers met de Stan Smith blanken. Iedereen was ze te doen, vandaar de witte sneaker rage. Als je dacht dat voor een tweede dat het zou zijn, en we hebben aten onze cake nu kunnen we verder gaan ... errrrrr, houd uw paarden. Het is niet helemaal zo. Dit seizoen Adidas opnieuw uitgevonden de SUPERSTAR sneaker, en met celebs aantekeningen van Rita Ora, Jay-Z et alles ... natuurlijk de meer dikke witte badass versie van de Adidas sneakers werd gebonden aan kont te schoppen.
Schoenen als de Superstar werden Adidas EQT Sale Nederland baanbrekende toen ze werden vrijgelaten. Zij dienden een doel en de kern silhouet is niet veranderd. Authenticiteit is de sleutel, maar, tot hedendaagse verblijven, het moet constant worden geïnjecteerd met frisheid. "Hoewel we een iconisch silhouet zou kunnen hebben, proberen we de modellen te wijzigen in termen van begrip en materiaal; er misschien wiggen of slip-ons met verschillende prints, lassen of naadloze constructies. We rond spelen ook met verschillende materialen ", zegt Winfried Schieb, Directeur Ontwikkeling Footwear.

Image

Je moet de juiste mensen zijn om een ​​product te onderschrijven op het juiste moment. Wanneer Run DMC schreef een ode aan de 'Superstar', beïnvloeder marketing was in haar baby schoenen. Tegenwoordig moeten merken te anticiperen die de rolmodellen en creatieve geesten van Adidas Springblade Uitverkoop de toekomst zal zijn en met hen samenwerken om de consument te inspireren. "Het product moet worden gerespecteerd, maar de manier waarop je start het moet altijd vers zijn", zegt Nic Galway, Vice President Design aan adidas Originals. Als het gaat om de Superstar, Pharrell Williams, Rita Ora en David Beckham zijn slechts enkele van de vele endorsers.
mchelewatson
Nouveau
Nouveau
 
Messages: 18
Inscription: Mer 3 Aoû 2016 06:37

Publicité

Retourner vers Presentation

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 0 invités

  • Publicité
cron