salomon xa pro 3d gtx wide

Merci de signaler les bugs seulement dans ce forum.
Plus de support pour les Jeux de la Salle Arcade

salomon xa pro 3d gtx wide

Messagede Wamsley » Ven 24 Aoû 2018 07:53

En av de endelige komponentene til oversiden er salomon trail løbesko dame det enkle og brukervennlige hurtigblonder systemet. Quicklace er en enkelt Kevlar-streng matet gjennom friksjonsfrie eyelets. Når du trekker, sperrer blonder jevnt for bedre passform, noe som gir presisjonsjustering og en sikker lås ned, med blonderlomme for å rydde bort alt overskudd som kan komme i veien. X Ultra 3 GORE-TEX benytter en avtagbar OrthoLite sokforing på den indre foten som kombinerer et spesifikt ortholittskum og en EVA-hælkopp.

Ortholitt skum skaper et kjøligere, tørrere, sunnere, kjøp salomon x ultra bedre polstrede miljø under foten. Det vil ikke bryte ned eller miste effektivitet over tid. Resirkulert dekkinnhold for å beskytte miljøet. EVA hæl kopper gir bedre hæl støtte og lagt demping. Støttende kilometer etter trekking, EVA-injeksjonen er en mellomsåle - en bransjeleder på god verdi, EVA er både lett og fleksibel, med en god disposisjon som et dypemateriale.

Den reduserer krefter som salomon xa pro 3d gtx wide herre presses på underfoten for en jevn steg gjennom overgangen med rikelig med sjokkdispersjon. Formatet bidrar til å holde vekten ned og maksimere responsiv dyping uansett terrenget foran. X Ultra 3 GORE-TEX er innebygd med Salomons lette avanserte chassis, plassert mellom yttersåle og mellomsåle, maksimerer bevegelseskontroll, energiledelse og trykkbeskyttelse for en effektiv, stabil og responsiv tur.

Contagrip yttersålen som er ansatt, er salomon x alp spry tilbud online designet spesielt for å levere et større kjøpsunderlag på en rekke forskjellige terreng, enten det er fjellrike terreng eller løvrike trekk, dets klissete gulvfeste er avgjørende for å holde deg stabilisert og støttet når du tar på stien. Få eventyrlystne med Salomon X-Ultra Prime tursko. Disse skoene er perfekte for fotturer på alle typer terreng.
Wamsley
Nouveau
Nouveau
 
Messages: 4
Inscription: Ven 24 Aoû 2018 07:13

Publicité


Sujet Similaires

Salomon sabe multiple sobre
Forums: Bug
Auteur: WiegMans
Réponses: 0


Retourner vers Bug

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 0 invités

  • Publicité
cron