Converse chuck 70 cipő onőine

Merci de signaler les bugs seulement dans ce forum.
Plus de support pour les Jeux de la Salle Arcade

Converse chuck 70 cipő onőine

Messagede WiegMans » Mer 13 Nov 2019 09:33

Arizona converse chuck taylor all star cipő egyedi anyagválaszték miatt a new Converse x DOE All of Star 70s Hi ilyen érdekes. A termékcsalád többi tagjával ellentétben a lágy velúr anyag méhsejttel rendelkezik, amely az egészet részletezi. Ez a dombornyomott hatás egy teljesen feltűnő megjelenést eredményez. Ez a teljes fekete árnyék mindent elfed a látótól kezdve, a new nyelvtől a csipkékig és a belső bélésig.

A new klasszikus Chuck 70 Hey legújabb iterációja nem különbözik egymástól. Tiszta lila és fehér színű palettában található ez a cipő a new perce részleteinek köszönhetően valóban kiválóan kitűnő. A cipő belsejében található aláírási virágmotívummal, valamint a GOLF the FLEUR * motívummal a new converse chuck 70 cipő onőine nyelven, a kettős márkajelzés pontot mutat.

A felsőrész sokféle anyagból készül, és bőréből készül, amely precipicio textúráktól átlátszó textúrává válik egy őrült megjelenés érdekében, amely megérdemli az Arkham Menedékhelyet. A nem megfelelő lila jelvények megdörzsölik a new nike air force 1 női sarkot, miközben egy pár iszap zöld kötélfűző köti össze a cipőt, olyan, mint a sav, amelybe a Joker hírhedten ugrott.

A cipők stílusának leckéje. Ez a minimális remekmű prémium bőrből készül, és egészen meggyilkolt színűre festett. A klasszikus Nike márkajelzés díszíti a nyelvet, a new nike air force 1 07 női sarkot és a középtalpot, és természetesen az oldalsó és a középső oldalt a mindenütt jelen lévő Swoosh logó díszíti. Credited lent a klasszikus Weather középtalp van jelen a new végtelen kényelem és a new simább lépés érdekében.
WiegMans
Nouveau
Nouveau
 
Messages: 3
Inscription: Mer 13 Nov 2019 08:10

Publicité


Sujet Similaires


Retourner vers Bug

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 0 invités

  • Publicité
cron